Werk, privé en mijn webshop

Toen ik net begon met mijn webshop was het goed te behappen. De verkoop liep nog niet zo hard en mijn huis werd nog niet overspoeld door dozen. Heerlijk vond ik het, vanuit huis werken. In mijn pyjama zat ik dagen achter de laptop. Kopje thee erbij, telkens wat te eten kunnen pakken wanneer ik daar zin in had… ideaal. Helaas bleef het niet lang zo.

Werk en privé door de war

Maar mijn bedrijf begon steeds meer en meer uit te breiden, en ondertussen leek mijn huis niet meer op mijn huis. Elk hoekje herinnerde mij aan werk. Overal lagen papieren, facturen, verpakkingen… Als ik na een uur of acht hard werken op weg was naar de bank om te relaxen, zag ik in mijn ooghoek weer zo’n doos staan met artikelen. Daarna kon ik me echt niet meer ontspannen. Mijn partner en kinderen begonnen ook te klagen. Niet alleen om al de werkartikelen in ons huis, maar ook omdat ik nooit meer met de volle aandacht naar ze leek te luisteren. Altijd was ik wel met werk bezig in mijn hoofd. Daarom heb ik twee maanden geleden besloten dat het tijd was. Mijn privé en werk moesten weer gescheiden zijn.

De perfecte oplossing

Om de zaken van elkaar te scheiden was het voor mij belangrijk om uren te kunnen maken op een rustige plek, en een ruimte te hebben om mijn spullen op te slaan. Ik ben op zoek gegaan naar een goede werkruimte die paste bij mijn behoeftes. Niet te groot, het is tenslotte nog steeds geen enorm bedrijf met vele werknemers. Belangrijk was wel genoeg plek voor opslag, want er staan wel veel artikelen op mijn webshop, en gelukkig worden er ook veel besteld. Ik wilde een fijne, professionele plek, op een makkelijk bereikbare locatie. Via webshoplocatie.nl kon ik de perfecte werkplek huren.
Niet te groot, niet te klein. Klanten kan ik prima ontvangen hier. Het is een mooie ruimte, en het staat toch net iets professioneler dan mensen binnenlaten in je eigen huis,. Daar liggen per slot van rekening al jouw privéspullen en eventuele rommel. Je hebt lang niet altijd tijd om dat snel op te ruimen. De werkplek die ik huur bevindt zich in Haarlem. Het is werkelijk een prachtige stad. Goed te bereiken, in de randstad. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop!  Wat ook fijn is dat ik nu in het gebouw waar ik huur kan praten met andere mensen met vergelijkbare bedrijven. Thuis kon het nog wel eens eenzaam worden. Als ik nu een vraag heb, kan ik ook meestal bij iemand terecht.