special-effects-huren

Hoe regel je een onvergetelijke surprise party?

Bijzondere momenten in ons leven zoals verjaardagen, trouwdagen of andere speciale dagen moeten gevierd worden! En hoe leuk is het als jij iemand kan verrassen op deze speciale dag met een verrassingsfeest, oftewel een surprise party. Nog nooit een surprise party georganiseerd? Wees gerust, in dit blog vertellen we je graag stap voor stap hoe jij een onvergetelijke feest organiseert!

Praat met de persoon in kwestie

En nee, verklap niet dat je van plan bent om een surprise party te organiseren. Maar waar moet je dan wel over praten? Het is handig om van te voren te weten of de persoon in kwestie een verrassingsfeest wel leuk vind. Sommige mensen houden namelijk niet zo van verrassingen en zullen je zo’n feestje dan ook niet heel erg in dank afnemen. Dus check altijd even op een slimme manier, zonder je plannen te verklappen, hoe de persoon ik kwestie over zoiets denkt. Zorg ook meteen dat de beschikbaarheid van de persoon in kwestie checkt. Het is natuurlijk een beetje vervelend als het feestvarken al hele andere plannen heeft op de dag van zijn of haar eigen surprise party.

Maak een gastenlijst

Op een feestje horen natuurlijk gasten maar wie ga je uitnodigen? Aangezien je het feest organiseert voor iemand dien je rekening te houden met zijn of haar voorkeuren. Jij kan misschien wel jouw vrienden uitnodigen maar als het feestvarken deze personen helemaal niet kent of niet mag, is de lol voor hem of haar er al gauw af. Kies dus met enige zorg de juiste mensen uit en denk ook na over hoeveel je mensen je wilt uitnodigen. Veel mensen op het feestje betekend vaak ook dat je een ruimer budget nodig zal hebben.

Kies een locatie en een thema

Als je de gastenlijst en de datum rond hebt ga je natuurlijk kijken voor een toplocatie. Dit kan bij de persoon in kwestie zelf zijn maar dan moet hij of zij wel een paar uur van huis worden weggelokt. Of dit kan een hele andere locatie zijn. Houd in ieder geval rekening met de buurt, de beschikbaar en de capaciteit van de locatie. Het moet natuurlijk wel passen. Als de locatie is geregeld ga je nadenken over het thema en de versiering. Hoe beter alles in aangekleed, hoe leuker natuurlijk. En wil je het verrassingsfeest helemaal naar een hoger niveau brengen? Ga dan voor special effects huren. Special effects kan zijn een rookmachine, een discobal, een laserapparaat, en ga zo maar door.

Volg deze stappen een voor een en jouw verrassingsfeest wordt zeker weten een groot succes.

Geef een reactie