Mistgenerator

Met een mistgenerator is ieder pand beveiligd

Bij een goede beveiliging hoort ook een mistgenerator. Deze generator zorgt er namelijk voor dat dieven niets meer kunnen zien, waardoor ze de buit ook niet kunnen pakken voordat de politie gearriveerd is. Hierdoor kun je jezelf veel kosten besparen, waardoor het de investering in de generatoren meer dan waard wordt.

De dief wordt gedesoriƫnteerd met een mistgenerator

Een mistgenerator werkt in combinatie met jouw alarmsysteem. Zodra jouw alarm af gaat, worden de hulpdiensten ingeschakeld en de mist geactiveerd. De generator vult de ruimte binnen enkele seconden met een dichte laag mist. Hierdoor worden de dieven als het ware afgeleid van waar ze voor kwamen. Daarnaast kunnen ze niet meer zien welke buit er beschikbaar is in de ruimte, waardoor er niets meegenomen kan worden. In de tussentijd komen de hulpdiensten al te hulp, waardoor een arrestatie aannemelijker is.
Mistgenerator

Een lager kostenplaatje door een betere beveiliging

Dit biedt mogelijkheden. Doordat de hulpdiensten al onderweg zijn en de dieven nog bezig zijn met een uitweg vinden, kun je veel tijd winnen als eigenaar van het pand. Daarnaast zul je alleen kosten hebben voor de schade die tijdens de inbraak is gemaakt. Je voorkomt er dus een hoog kostenplaatje mee, terwijl het alleen maar een kleine aanpassing is aan jouw beveiliging. Daarnaast is het personeel in het bedrijfspand beter beschermd. Mocht er een inbraak plaatsvinden terwijl er nog mensen in het pand aanwezig zijn, kunnen ook deze eenvoudiger ontkomen aan lichamelijke schade.

De hulpdiensten kunnen op tijd ter plaatse zijn

In dit laatste geval wordt een mistgenerator geactiveerd door middel van een overvalknop. Zodra er een overval of inbraak gepleegd wordt, kan iemand in het gebouw de generator handmatig bedienen door op een knop te duwen. Deze knop zit gekoppeld aan de generator, waardoor de ruimte direct met mist gevuld wordt. Een extra beveiliging, waardoor je ook gelijk de hulpdiensten in kunt schakelen om de dieven op te kunnen pakken. Daarnaast kun je de generator eenvoudig verplaatsen, doordat je hem goed kunt vervoeren en daarnaast overal opnieuw kunt aansluiten. Zodra je verhuist, hoef je de generator niet opnieuw aan te schaffen.

Geef een reactie