Jezelf een nieuwe fiets cadeau doen

We hebben in de afgelopen tijd over het algemeen meer thuis gezeten in vergelijking met voorgaande jaren. Er zijn een aantal veranderingen waar wij mee te kampen hadden en eigenlijk nog steeds wel mee te maken hebben. Het advies is dat we zoveel mogelijk thuis blijven en dat wordt natuurlijk nog alleen maar lastiger met het warmere weer. Juist in deze tijd wil men meer naar buiten gaan om bijvoorbeeld even een stuk te gaan fietsen of om een aantal kilometer te gaan hardlopen. Ik houd ook erg veel van sporten en dat doe ik het liefst in de buitenlucht. In mijn jeugd heb ik vooral gevoetbald en ook veel getennist. Nu ik wat ouder ben houd ik mij meer bezig met hardlopen, zwemmen en fietsen. En als ik uitgebreid wil sporten ga ik voornamelijk naar de sportschool, want daar kan ik terecht voor veel verschillende soorten oefeningen. In de afgelopen tijd waren bijna alle sportscholen tijdelijk dicht, dus ik was wel genoodzaakt om buiten te gaan sporten. Dat heb ik ook veel gedaan, want ik vind het belangrijk dat ik elke dag wel minimaal een half uur aan het bewegen ben.

Mijn zoektocht in het kort

Naast dat ik regelmatig ga zwemmen en een stuk ga hardlopen, ga ik vaak ook een stuk fietsen. Alleen was mijn fiets eigenlijk wel weer toe aan vervanging. Ik had mijn oude fiets al een hele lange tijd en deze was ook aardig toegetakeld. Daarom besloot ik om maar even op zoek te gaan naar een nieuwe fiets, en zeker omdat ik van plan was de komende tijd veel de fiets te gaan gebruiken. Ik was op zoek naar een vrij basic fiets waar ik niet al te veel geld kwijt aan wilde zijn. Ik ben op het internet op zoek gegaan en al snel kwam ik op een website waar tweedehands fietsen Rotterdam werden aangeboden. Nadat ik mij verder ingelezen had in deze tweedehands fietsen, kwam ik erachter dat ze niet alleen interessant waren voor mijn portemonnee, maar ook interessant zijn met het oog op het milieu. Het zijn fietsen die een tweede kans hebben gekregen en volledig zijn opgeknapt. Op deze manier staan er minder fietsen op straat te verloederen en worden er minder fietsen naar de schroothoop gebracht. Het is een erg goed initiatief en ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van de fiets.