Feestje geven?

Ik vind feestjes geven heel leuk. Eens in de paar maanden besluit ik dan ook dat het weer eens tijd wordt en zet ik een plan in werking. Maar soms is het best lastig, want er moet veel geregeld worden. Er moet muziek zijn, drank en er moet een gastenlijst komen. En daarnaast wil ik altijd nog een verrassingselement toevoegen. Mensen moeten zich namelijk wel vermaken! In deze blog geef ik jullie een paar voorbeelden van leuke dingen die ik op mijn feestjes regel zodat mensen nog meer plezier hebben. Kijk zelf maar wat je met de tips doet!

Thema’s zijn leuk!

Sommige mensen hebben er een hekel aan, maar ik vind het geweldig; een themafeestje! Het geeft gewoon een extra leuke sfeer. En daarnaast vinden veel mensen het ook leuk om hun best te doen op een outfit. Ik heb al veel verschillende thema’s gehad, maar de leukste zijn toch de niet-zo-standaard thema’s. Mensen kunnen dan heel creatief zijn met hun outfit en daar komen de grappigste dingen uit. Zo zorgt een thema ook altijd ervoor dat mensen lachen om zichzelf en elkaar. Al met al een vrolijk sfeertje!

Feestartikelen huren

Ook zijn er veel feestartikelen die je kan huren of kopen. Deze producten zorgen voor vermaak en maken elk feestje leuk. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een photobooth of een karaokeset. Mensen hebben hierdoor wat te doen en kunnen zich dus niet vervelen. Ook als je vrienden uit verschillende vriendengroepen uitnodigt kan dit handig zijn. Het breekt het ijs en zorgt ervoor dat mensen elkaar makkelijk goed leren kennen. Want hoe grappig is het als je met een volslagen onbekende een karaoke duet zingt? Geloof mij, dit schept zeker wel een band!

Iedereen houdt van alcohol

Mijn laatste tip is een simpele; alcohol! In mijn vriendenkring is er eigenlijk niemand die niet houdt van alcohol. Iedereen vindt een drankje wel lekker. Ook zorgt alcohol vaak voor een wat lossere sfeer. En dat vindt niemand natuurlijk erg. Daarom doe ik ook wel eens iets gerelateerd aan alcohol. Je kan bijvoorbeeld online een cocktailbar huren en hier de gasten cocktails laten maken. Of je kan mensen inhuren om de cocktails te maken natuurlijk, als je hier zelf geen zin in hebt. Ook kun je alcohol of cocktails op een leuke manier serveren. Met Halloween heb ik bijvoorbeeld wel eens rode drank in van die neppe doktersspuiten gedaan. Dit paste perfect bij het thema en iedereen vond het geweldig leuk. Het is gewoon een extra detail dat het feestje helemaal compleet maakt.