lg telefoons

Een LG telefoon is zeker een goed alternatief

Het uitkiezen van een nieuwe mobiele telefoon is soms best nog een lastige keuze. Er worden per jaar natuurlijk een hoop nieuwe smartphones uitgebracht en uitkiezen welke er dan het beste bij jou past is nog vrij ingewikkeld. Ook LG is een merk wat jaarlijks een aantal verschillende telefoons uitbrengt. Omdat het merk al zo lang bekend is met het maken van mobiele telefoons is een telefoon van LG zeker een goed alternatief wanneer je op zoek bent naar een mobiele telefoon.

LG

LG is een groot merk wat sinds 1958 bestaat en niet alleen telefoons maakt, maar daarnaast ook andere elektronische apparaten ontwikkelt. Zo worden ook de televisies en koelkasten van LG nog steeds veel verkocht. Toch is het bedrijf vooral bekend als ontwikkelaar van mobiele telefoons en dat heeft ook zeker een goede reden. LG brengt namelijk al jarenlang kwalitatief goede telefoons uit en heeft zelfs de overstap van gewone telefoons naar smartphones overleeft. Dat zegt natuurlijk al wel genoeg over de kwaliteit van de mobiele telefoons van LG. Ook op dit moment zijn er nog een hoop LG telefoons te koop over de gehele wereld. We gaan een kijkje nemen bij een aantal LG telefoons die op dit moment nog te koop zijn.

Welke LG telefoons zijn er?

Natuurlijk zijn er een hoop telefoons die zij al eerder uitgebracht hebben, maar die tot op heden nog steeds te koop zijn. Daarnaast brengt het merk jaarlijks nieuwe telefoons uit. De nieuwste telefoon van LG is de LG Q60. De telefoon staat bekend om zijn lage prijskaartje, maar dat maakt hem zeker niet minder dan de duurdere telefoons die te koop zijn. De telefoon beschikt over 3 camera’s en een tal van functies die er voor zorgen dat jij ontzettend mooie foto’s kan maken. Ook heeft de Q60 een batterij die er voor zorgt dat de telefoon de hele dag niet opgeladen hoeft te worden. Je kan dus gerust naar een dagje uit gaan zonder dat je bang bent dat de telefoon leeg raakt.

Een andere telefoon die LG op dit moment op de markt heeft is de LG V40. Deze telefoon is iets duurder qua prijs, maar beschikt dan ook over 5 camera’s en heeft een prachtig design. Ook met deze telefoon kun je ontzettende mooie foto’s maken en hem voor een lange tijd gebruiken zonder dat de batterij leeg gaat.

Tot slot

Ondanks deze twee toestellen kun je bij LG natuurlijk kiezen uit een hoop meer toestellen. Welke je ook kiest, bij LG weet je eigenlijk altijd dat de kwaliteit goed is en het prijskaartje eerlijk is voor het product wat je er voor terug krijgt.

Geef een reactie