Een belangrijke opdracht

Het is weer een mooie dag om mijn bed uit te gaan. De zon begint te schijnen en er valt licht in de kamer. Ik hoor mijn wekker af gaan die dan wel misschien een beetje irritant kan zijn. Ik trek mijn badjas aan en loop naar beneden. Ik zet koffie en lees de krant. Op dit moment moet ik altijd een beetje haasten want dan ben ik te lang bezig met het genieten van een koffie. Ik trek mijn kleding aan en ga naar werk toe. Ik stapte in mijn auto, en ja hoor ik vergat mijn spullen. Dit overkomt me dan ook werkelijk elke ochtend.

Een nieuwe klus

Eindelijk op mijn werk aangekomen moest ik natuurlijk mijn werk uitvoeren. Ik kreeg een opdracht waar ze me mee vertrouwde. Namelijk een auto leasen. Zo ging ik opzoek naar een site waar de auto’s worden geleased. Zelf weet ik niet heel veel van auto’s en het leasen van auto’s. Zo vroeg ik aan een vriend of hij me kon helpen. Hij ging met mij opzoek naar een financial lease. Zo vroeg ik waarom we moeten kijken naar financial lease. Hij vertelde de aantal voordelen: je profiteert van fiscale voordelen, de auto is direct leverbaar, je kan zelf de hoogte van het maandtermijn bepalen en de lengte van het contract.

Geruststellend

Zo kwam bij mij ook nog de vraag naar boven wat het verschil is tussen een auto leasen en financial lease. Bij financial lease hoef je de auto daarna niet weer in te leveren en ben je de economische eigenaar van de auto. Dat klonk als een goed idee. Zo ging ik online naar lease.auto toe om een auto te leasen. Hopen dat ik de goede uitkies en het vertrouwen niet geschaad wordt door mijn keuze. Maar deze site stelde me erg gerust. Ik kon kiezen uit een groot aantal auto’s. Ik kon filteren in merk, bouwjaar, versnelling, brandstof en nog veel meer.

Hulp is altijd fijn

Zo zag ik hele mooie auto’s alleen kon ik het niet te duur maken natuurlijk. Zo zag ik een range rover waar ik zelf al een hele tijd in wil rijden. Alleen dat werd te duur helaas. Ik heb namelijk een budget gekregen die ik mag gebruiken. Het is een goed budget dus kan ik nog steeds een leuke auto uitkiezen. Zo vond ik een peugot ook wel een goede keus. Maar omdat ik toch twijfels had kon ik met de handige chatbot vragen om informatie. Op deze manier kon ik de perfecte auto uitkiezen.