Herfstdagen

In deze frisse herfst kan je genieten van de bladeren die van de bomen vallen. Je kan nog een lekkere wandeling maken. Het is niet te koud en niet te warm. In de avond kan je met een deken om je heen in de tuin zitten aan een kampvuur. Gezellig met een kopje thee kletsen en genieten van de herfstdagen.

Mooi uitzicht

In zo een situatie wil ik natuurlijk het beste uitzicht die er is. En dan bedoel ik niet naar de bergen gaan of naar het bos. Het liefst wil ik alles in handbereik hebben. Dit heb je natuurlijk als je thuis geniet van de herfstdagen. Gezellig met het huishouden kletsen, in plaats van thee misschien een wijntje. Leuke kaarsjes in de tuin voor de sfeer. Gezellig met z’n alle knus op het bankje. Om de jou tegen te gaan lekker tegen elkaar aan zitten. Wanneer ik dan rond mijn tuin kijk kan ik nog niet helemaal genieten van deze herfstdagen. Mijn tuin is nog niet het uitzicht dat ik wil.

Er is verandering nodig

Er moet het een en ander veranderd worden aan de tuin wil ik genieten van de heerlijke dagen. Zo heb ik een nieuwe tuintafel nodig. Hiervoor ging ik kijken op tuinmeubelland.nl. Hier ging ik kijken naar de perfecte tuintafel. Zo zag ik een mooie bosa tuintafel. Deze vond ik snel en gemakkelijk door de fijne sale. Maar ook kon ik filteren in merk, materiaal, afmetingen, levertijd, vorm en kleur. Natuurlijk ook in prijs. Wat erg handig is als je een bepaald budget hebt en je het niet te veel wil laten kosten. Door het scrollen door de site zag ik nog meer mooie tafels. Ook met een mooie natuurlijke uitstraling die mijn tuin juist helemaal af maakt. Dus toch maar voor een meer natuurlijke uitstraling gegaan.

Genieten

Nu deze tafel in de tuin is geplaatst. Kon ik weer genieten van de herfstdagen. Ik ben met mijn lieve man en kinderen in de tuin gaan zitten. We hebben sfeerkaarsjes aangestoken, een kopje thee erbij gepakt en zijn onder het warme dekentje gekropen. Nu de kinderen wat ouder zijn zitten ze alleen wel erg vaak op hun telefoon. Ze gingen er al snel weer vandoor naar hun vrienden. Dan maar een romantisch avondje met mijn man. Genieten van de dagen voordat het echt koud wordt. Lekker knus knuffelen en zodra we moe worden naar bedje toe. De volgende avond kunnen we weer lekker genieten en met een leuke en mooie tafel in de tuin in plaats van de oude afgebrokkelde tafel.