Volg de mooiste sportmomenten op internet en tv

Nu het voorjaar langzaamaan plaats begint te maken voor de zomer merk je ook dat in tv-land het zomerseizoen aanbreekt. Veel dagelijkse shows die in het najaar en de winter te zien zijn hebben nu een zomerstop en in plaats daarvan worden allerlei herhalingen van programma’s uitgezonden. Houdt dit in dat er deze maand niets bijzonders te zien is op internet en tv? Welnee! Komende periode zijn er diverse grote sportevenementen en dankzij internet en tv hoef je hier niets van te missen.

De aftrap van het WK-voetbal

De welbekende wielerronde “Giro d’Italia” is net afgelopen, maar we hoeven gelukkig niet lang te wachten op het volgende grote sportevent. Vanaf donderdag 14 juni kunnen we namelijk genieten van het WK-voetbal dat in Rusland gehouden wordt. Helaas doet Nederland deze editie niet mee, maar de wedstrijden worden natuurlijk wel volop op internet en tv uitgezonden. We kunnen maar liefst een volle maand van dit evenement genieten, want de finale wordt op 15 juli gespeeld in Moskou. Ook alle voor- en nabeschouwingen, achtergrondinfo en interviews kan je op internet en tv bekijken. Zo hoef je, ondanks dat Nederland niet meedoet, niets van het WK-voetbal te missen.

De Tour de France op internet en tv

Tijdens de laatste week van het WK-voetbal start ook de volgende grote jaarlijkse wielerronde, namelijk de Tour de France. Op zaterdag 7 juli stappen de wielrenners voor het eerst deze ronde op de fiets en op zondag 29 juli komen ze traditioneel over de eindstreep op de Champs Elysee. Ook deze sportwedstrijd wordt volop op internet en tv uitgezonden. Hopelijk krijgt dit event wel een feestelijk oranje tintje, want er doen diverse Nederlandse topwielrenners, zoals Tom Dumoulin, mee. Op internet en tv hoef je niets te missen van de Tour de France.

Ook mooie programma’s voor niet-sportliefhebbers

Het kan natuurlijk gebeuren dat je geen grote sportliefhebber bent. Ondanks dat internet en tv veel aandacht besteden aan sport is er ook genoeg aanbod voor de niet-sportliefhebber. Zo is komt op RTL 4 deze zomer Beau van Erven Dorens met RTL summer night en kan je op de NPO Beste Zangers kijken. En natuurlijk kan je op internet en tv ook gewoon programma’s terugkijken. Waar je dus ook van houdt; je hoeft je deze zomer niet te vervelen met alle programma’s die uitgezonden worden. Ook als je niet van sport houdt is er genoeg keuze.