Met de auto app regel je snel een auto in de buurt

Wil je een auto rijden zonder alle gedoe er om heen? Dan is Greenwheels wellicht iets voor jou. Met de auto app van Greenwheels huur je een auto zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen. Je hoeft alleen de auto app maar te downloaden. Met deze app kun je een auto reserveren en zo, bijvoorbeeld, de weekboodschappen gaan doen. Of je reserveert een auto in de auto app en je gaat een weekendje weg. Dat is niet alleen heel gemakkelijk, het zorgt er ook nog eens voor dat je verder nergens over na hoeft te denken. Alles is inbegrepen bij de huur van deze auto. Van verzekeringen tot wegenbelasting, van onderhoud tot pechhulp. Hoe handig is dat?

Maak gebruik van de auto app en rij bewuster dan ooit

Gebruik je de auto app van Greenwheels om te kunnen rijden in deelauto Den Haag? Dan heb je het goed bekeken. In Den Haag alleen al zijn meer dan 150 deelauto's beschikbaar. Heb je een eigen auto voor de deur staan, dan merk je dat je deze voor alles gebruikt. Het is een kwestie van instappen en wegrijden. Maar maak je gebruik van een deelauto via de auto app, dan zul je merken dat je serieus nadenkt over of je echt wel een auto nodig hebt. Dit kan een enorme besparing voor het milieu opleveren.

En wat denk je van alle vrijgekomen parkeerplaatsen?

Een deelauto van Greenwheels kan maar liefst 11 andere auto's vervangen. Dit levert dus 10 vrije parkeerplekken op, gewoon in een stad als Den Haag, waar de parkeergelegenheden schaars en duur zijn. Doordat je samen met anderen gebruikmaakt van dezelfde deelauto, moet je wel goed plannen. Weet je nu al dat je volgende week de auto een hele dag nodig hebt? Dan is het verstandig om deze nu al te reserveren. Grijp je toch net mis? Dan staan er nog ruim 149 andere deelauto's tot je beschikking in Den Haag.

Maak gebruik van de deelauto en zet deze gewoon weer terug

Met de auto app kun je, behalve het reserveren van de auto, ook de auto openen. Je haalt de sleutel dan uit de boardcomputer en kunt gaan rijden. Je maakt je kilometers en je komt weer terug op de parkeerplek waar de deelauto hoort te staan. Deze plek is gereserveerd en vast. Zo kunnen ook de andere gebruikers van deze deelauto de auto gemakkelijk vinden en weer terugzetten. Een ideale oplossing!